Hozzávalók:
Elkészítése:
A vörös és fokhagymát megtisztítjuk, majd apróra felvágjuk, az újhagymát pedig karikázzuk.
A kolbászhúst összegyúrjuk (ha nem megy annyira könnyen összedarálhatjuk), majd kis gombócokat formázunk belőle és kevés olajon átsütjük. A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd felöntjük a paradicsommal. Ha felforrt fűszerezzük sóval, borssal, aki szereti adhat hozzá kevés cukrot. Belekeverjük a krémsajtot és a reszelt sajtot is, végül a felaprított zöld fűszereket is.
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd lecsepegtetjük. Egy tepsibe vagy jénaiba öntjük, megszórjuk az újhagymával, rátesszük a koktélparadicsomot (előtte felébe vághatjuk), majd a gombócokat is eloszlatjuk a tésztán, végül a mártást kanalazzuk rá. A tetejére szórhatunk még reszelt sajtot.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt elkészül. A tészta így nagyon jól átveszi az ízeket, tényleg finomabb, mint máshogyan elkészítve.