Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat habosra keverjük a cukorral, majd a száraz hozzávalókat is összekeverjük. A habhoz adjuk a sárgát és a lisztes keveréket, majd óvatosan összeforgatjuk. Egy 35*40 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, majd 180 fokos sütőben készre sütjük, majd még melegen feltekerjük egy nyújtófára.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejben a cukorral. A vajat és a margarint alaposan kihabosítjuk a porcukorral, majd a pudingos krémmel összekeverjük. Kettéosztjuk a krémet, az egyik felébe belekeverjük a vaníliás cukrot a másikba pedig a kakaóport.
A tésztát letekerjük, majd megkenjük a vaníliás krémmel, majd a kakaós krémmel. A tészta közepét kitesszük az egész banánokkal és a tésztát feltekerjük. Csokimázzal vonjuk be a tetejét.