Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
A tészta elkészítése:
A tojásokat a cukorral és a vízzel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a durvára vágott diót. Lassú tűzön, 23x39cm-es kivajazott, kilisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük. Amíg sül, elkészítjük a krémet.
A tejet, összekeverjük a liszttel, a tojással, majd összefőzzük és kihűtjük. A margarint, kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral, majd hozzáadjuk a kihűt lisztes masszát.
Rákenjük a tésztára, majd a tetejére csokimázat készítünk. A csokit olajjal főz felett megolvasztjuk, majd rácsurgatjuk a sütire.
Nagyon finom a süti, aki úgy gondolja a krémhez tegyen egy kis rumaromát.