Hozzávalók:
A csirkéhez:
A formázáshoz:
A kaszinótojáshoz:
Elkészítése:
Csirke: a tojásokat keményre főztem, kihűtöttem, majd félbe vágtam. A tojás sárgákat kikapartam és a többi hozzávalókkal krémesre kevertem. Vizes kézzel formáztam meg a testét és a tojásfehérjékbe helyeztem, egy kisebb gombóc a feje. Csőrét kápia piros paprikából, a taréjt mandarinból, a szárnyakat uborkából vágtam ki. Egész bors a szem. Egy tálcát megmosott jégsaláta levelekkel borítottam és a csirkéket és a kaszinótojást ráhelyeztem.
Kaszinótojás: a tojásokat keményre főztem, héját leszedtem, félbe vágtam, a sárgákat kikapartam.
A megtisztított hagymát apróra vágtam. A tojás sárgájákat a sajttal kikevertem, majd hozzáadtam a finomra vágott hagymát, a mustárt, 1 tk majonézt, a sót és a borsot.
A tojásfehérjéket megtöltöttem a krémmel, majd a töltelékkel lefelé ráborítottam a saláta levelekre. Mindegyik tojás tetejére egy-egy paradicsom kalapot borítottam, amit majonéz pettyekkel díszítettem.