Hozzávalók:
Tészta:
a csésze 2 dl-es
Krém:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük el 175 fokra. Egy tálban keverjük össze a lisztet, zabpelyhet, kakaóport, cukrot, szódabikarbónát és a sót. Készítsünk bele három mélyedést, két kisebbet és egy nagyobbat. Az egyik kicsibe kerül az ecet, a másikba a vanília kivonat, majd a nagyba a víz. Alaposan összekeverjük az egészet. Egy 32*22 cm-es, sütőpapíros tepsibe simítjuk a masszát és kb 35 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A pudingot megfőzzük a tejben a cukorral, majd langyosan hozzákeverjük a vajat, majd a túrót is.
Ha a tészta kihűlt kettévágjuk. Az egyik lapra rákenjük a krém felét, majd az eper felét rászeljük, megkenjük a maradék krémmel. Rátesszük a másik lapot, majd elkenjük rajta az olvasztott csokit. Pár órára hűtőbe tesszük, majd a maradék eperrel díszítjük.