Hozzávalók:
Elkészítése:
A csokoládét a margarinnal gőz felett simára olvasztjuk.
A száraz hozzávalókat eldolgozzuk, így a liszthez adjuk a sütőport, a gesztenyelisztet, a kakaóport, a sót és a kekszből 6 darabot beletördelünk apróra.
A tojásokat és a sárgákat a cukorral, aromákkal géppel kikeverjük, félig habosra, majd folyamatosan hozzáöntjük a csokoládét, de már csak, ha kihűlt langyosra. Pár percig keverjük a géppel és utána a száraz anyagot lassan belekeverjük, egy erre alkalmas eszközzel.
Egy 20*28 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, beleöntjük a masszát és kirakjuk félbetördelt oreo keksszel.
170 fokos légkeveréses sütőben 35 percig kell sütni, de aki jobban szeretné megsütni, az 50 percig süsse. (Én az utóbbi szerint jártam el.) Aki krémesebben szereti, annak a rövidebb sütési időt javaslom. Ha kívül kicsit ropogós, de tűvel próbálva még belül ragad kicsit, akkor már jó.
Ezt a brownie változatot már régóta készülök kipróbálni oreos keksszel. Remélem mások is kipróbálják.