Hozzávalók:
Salátához:
Elkészítése:
A csirkecombokat szétszedjük, filézzük, ha a bőrét nem szeretjük leszedhetjük róla. A joghurtot a fokhagymával, sóval, delikáttal összekeverjük. A csirkecombokat beleforgatjuk, és állni hagyjuk. Én legalább 2 napig a pácban hagyom, mert jobban átveszi az ízeket, és hamarabb megpuhul a husink.
Többféleképpen is süthetjük. Sütőbe tepsibe rakjuk, fólia alatt fél órát sütjük, aztán pirosra pirítjuk. Grillezhetjük is, vagy serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütjük. Nagymamámtól kaptam régen egy vasalót, melyre mondta nagy hasznát fogom majd venni a konyhában, és igaza volt, ezzel lehet a legfinomabbra sütni a csirkecombokat.
Serpenyőben pici olajat rakunk, a csirkecombot belerakjuk, és a vasalót ráhelyezve mindkét oldalát pirosra sütjük. Nagyon nehéz a vasaló, így szép egyenletesre nyomja a husit. És az íze Isteni.
A saláta elkészítésénél a joghurtot elkeverjük a kaporral, sóval, és hozzá adjuk a felaprított salátát, káposztát és a kukoricát. Hűtjük. A csirkecombbal tálaljuk. Készíthetjük csirkemellel is. Jó étvágyat kívánok hozzá.