Hozzávalók:
Elkészítése:
Gyors főétel a mindennapokra, na meg azért is, mert finom!
A tejben elkeverjük a vaníliás cukrot és egy nagyobb csipetnyi sóval felforraljuk. Beletesszük a tésztát és vigyázva, hogy le ne égjen, addig főzzük, míg a tejet be nem issza.
A margarint a cukorral és a tojás sárgájával kikeverjük. Hozzáadjuk a citromhéjat, a tejfölt, majd a keményre vert tojáshabot is beleforgatjuk óvatosan. Kevés krémet félreteszünk, a többit a tésztára öntjük és szintén óvatosan átforgatjuk.
Egy 26 cm-es tortaformát kikenünk margarinnal és megszórjuk a zsemlemorzsával. Beleöntjük és elterítjük a tésztát és a tetejére simítjuk a félretett krémet. Előmelegített sütőben, 175-180 fokon aranybarnára sütjük.
Némi pihentetés után, porcukorral meghintve, illetve különböző öntetekkel, lekvárokkal tálaljuk