Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet egy tálba szitáljuk és hozzákeverjük a sütőport. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt, puha margarint, a cukrot,
a tojásokat, a narancshéjat és a likőrt, aromát vagy narancs levet. Gépi habverővel simára keverjük, majd kikent, lisztezett őzgerincformába öntjük a massza felét.
Közben a csokoládét felolvasztjuk a tejben és anélkül, hogy forrna besűrítjük. A csokoládé nagyobb részét a tészta felére csorgatjuk, majd a tészta másik felével befedjük. A maradék csokit a tészta tetejére csorgatjuk és villával vagy késsel márványosítjuk.
Előmelegített sütőben, 175-180 C °-on, tűpróbáig sütjük (vigyázzunk, a csoki becsaphat, hisz az ráragadhat a tűre a próbán!).
Miután kivettük a sütőből, egy kevés hűlés után borítsuk tálcára és hagyjuk teljesen kihűlni.
Tálalási javaslat: porcukorral bőségesen meghintve, bár anélkül is nagyon finom! ;)