Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral felverjük keményre, majd a tojássárgákat hozzáadjuk és a lisztes-kakaóporos keveréket is beleforgatjuk óvatosan. Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát egyenletesen belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd a formában kihűtjük.
A habtejszínt felverjük keményre, a zselatint vízbe áztatjuk. A joghurthoz adjuk a tejszínhabot és a zselatint, elkeverjük, majd a piskóta tetejére simítjuk. Dermedésig hűtőbe tesszük.
A szörpöt felhígítjuk a vízzel, elkeverjük benne a pudingport és sűrű krémmé főzzük. A joghurtos krém tetejére öntjük, elsimítjuk, majd dermedésig hűtőbe tesszük, majd levesszük a forma karimáját a sütiről, az oldalát kitesszük fél babapiskótával és pár órára hűtőbe tesszük, hogy a babapiskóta kissé megpuhuljon.