Hozzávalók:
A vastagabb piskótához:
A vékonyabb piskótához:
A sziruphoz:
A mázhoz:
Egyéb:
Elkészítése:
A piskótákat a szokásos módon elkészítjük és 26 cm átmérőjű tortakarikában megsütjük a két tortalapot. A vastagabb piskótának kivájjuk, kicsipkedjük a közepét óvatosan úgy, hogy kb 2 cm vastagságú piskóta maradjon a lap alján és oldalán, majd kikenjük eperlekvárral a belsejét.
A sziruphoz felforrósítjuk a lekvárt. A tűzről levéve belekeverjük az aromát, az apróra vágott aszalt epret és belereszeljük a narancshéjat. Ebbe a szirupba forgatjuk a kivájt piskóta darabokat, majd betöltjük a lap közepébe. A vékonyabb piskótalapot megkenjük eperlekvárral, és befedjük vele a megtöltött tortát.
A mázhoz a vajat, a porcukrot, a tejet és a főzés nélküli puncs pudingport gőz felett addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni. Még melegen a tészta tetejére simítjuk.
A tortánkat tejszínhabbal színes cukorral dekoráljuk.