Hozzávalók:
Elkészítése:
Az olívaolajat egy magas szélű serpenyőben felmelegítjük, beletesszük a combokat, csont mellett megszurkáljuk. A felül lévő oldalát sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk szójaszósszal, mézzel, bőségesen megszórjuk kakukkfűvel, majd mindegyik tetejére teszünk 1-1 karika citromot. Mellé dobáljuk a fokhagymákat, ráteszünk egy fedőt, majd miután így kb 5-10 perc alatt megpirult az alja és kezd leve lenni, megfordítjuk a combokat és a másik oldalon is megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakakukkfűvel, mézzel meglocsoljuk és citromszeleteket teszünk rá.
Kb 5-10 percenkén forgatjuk oda-vissza, amíg meg nem sül. A végén rátesszük a petrezselymet. Levével együtt tálaljuk, én krumplipürét szoktam csinálni mellé.