Hozzávalók:
A krémhez:
Az erdei gyümölcs szószhoz:
Elkészítése:
Elkeverünk 20 dkg édes kekszet 5 dkg olvasztott vajjal és egy 18 cm-es tortaformába töltjük.
A krémhez felmelegítjük 1 lime, 1 narancs és 1 citrom levét, majd hozzáadunk 9 g beáztatott és kicsavart lapzselatint. Elkeverünk 50 dkg ricottát, 20 dkg krémsajtot és 15 dkg porcukrot, majd beleforgatjuk a zselatinos levet.
A kekszalapra töltjük és hűtőben hagyjuk állni 1 órát.
Az erdei gyümölcs szószhoz felforralunk 10 dkg málnapürét 6 dkg cukorral, egy kis vízzel és 1 lime és 1 citrom reszelt héjával. Hozzáadunk 25 dkg erdei gyümölcsöt és felre húzzuk a tűzről. Tálalásnál a tortára rakjuk a gyümölcs ragut.
A málnát fagyasztottan vettem, megvártam amíg felolvad és aztán át passzírozottam.