Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A pudingot és a cukrot felfőzzük a tejjel, ha kész, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Kihűtjük, belekeverjük a vajat és krémesre keverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval. A zselatint vízzel elkeverjük és felfőzzük, majd amikor kihűlt, a tejszínhabba keverjük óvatosan. A puding krémet és a tejszínhabot óvatosan összekeverjük.
A tortaforma alját kirakjuk a rumos tejbe áztatott babapiskótával. Megkenjük krémmel, majd ismét rumos tejbe áztatott babapiskóta és befedjük krémmel. 2 órára betesszük a hűtőbe.
Gyümölcskompótokkal, mandarinnal és a dióbéllel ízlés szerint díszítjük. A színtelen tortazselét elkészítjük a zacskó hátoldalán található utasítás szerint és lassan ráöntjük, majd ismét betesszük a hűtőbe. Pár óra múlva kivesszük a tortaformából és egy tálcára tesszük.