Hozzávalók:
Az alaphoz:
Krémhez:
Összeállításhoz:
Elkészítése:
Az alaphoz összetörjük a babapiskótát, ráöntjük a narancslevet, beletesszük a narancs reszelt héját, majd a vízgőz felett megolvasztott csokit és összekeverjük. A masszát egy kapcsos tortaformába tesszük, melyet előtte beolajozunk, és végük olyan 15 percre a hűtőbe rakjuk.
A krémhez felverjük a tejszínt, a cukorral, majd a csokoládét megolvasztjuk és miután kicsit kihűlt, összekeverjük a tejszínhabbal.
Az alapra rátesszük a krém felét, ezt követően azt a 10 dkg babapiskótát megmártjuk a narancslébe, és a krémre helyezzük. Ha ezzel megvagyunk, jön a maradék krém. Egyenletesen szétkenjük, és kedvünk szerint díszítjük.
Én most apróra vágott diót, és csokidarabokat szórtam rá, és egy felkarikázott narancsot tetem rá.