Hozzávalók:
A krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojás sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral. A fehérjéből csipet sóval kemény habot verünk. A sárgához hozzáadjuk a lisztes keveréket és a habot, majd fakanállal óvatosan összeforgatjuk. A masszát egy 28 cm-es kivajazott, lisztezett formába öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük (tűpróbát végezzünk!), majd kihűtjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingporokat, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd a pudinghoz adjuk és azzal is kihabosítjuk alaposan.
A piskótát 3 lapba vágjuk, majd megtöltjük a lapokat a krémmel, végül a tetejét és az oldalát is bekenjük.
Az étcsokis bevonót megolvasztjuk és rálocsoljuk a torta tetejére, a fehér csokit kockákra vágjuk és a torta szélére rendezzük. 2-3 órára hűtőbe tesszük.