Hozzávalók:
Málnás réteg:
Pudingos réteg:
Piskóta:
Tetejére:
Elkészítése:
A vízben elkeverjük a sima és a vaníliás cukrot, felforraljuk, majd belekeverjük a búzadarát és főzzük. Mikor kezd sűrűsödni, hozzáadjuk a málnát és összefőzzük, kis lángon, folyamatosan keverve, míg a búzadara teljesen meg nem dagad.
A pudingos réteghez kevés tejben elkeverjük a pudingokat és a cukrot, majd a többihez keverve készre főzzük.
A tortaformát kiöblítjük hideg vízzel és az aljára öntjük a málnás réteget. Erre rendezzük a babapiskótát, majd ráöntjük a pudingos rétegünket és eligazítjuk ha szükséges (nem baj, ha még meleg kicsit a 2 krém, hisz így a piskóta is kellemesen átpuhul). Az egészet hagyjuk hűlni.
Mikor ez megtörtént, a zselét elkészítjük a tasakon található leírás szerint. A torta tetejére terítjük, befejezés képen pedig rásorakoztatjuk a málnaszemeket. A tortát a hűtőbe helyezzük pár órára.
Mielőtt a kapcsos forma oldalát levesszük a tortáról, késsel vagy simítóval, óvatosan válasszuk el a sütitől.
Könnyen elválik de így biztos nem szakad meg. Más gyümölcsöket is használhatunk.