Hozzávalók:
Elkészítése:
Lefőzzük a kávét és hűlni hagyjuk.
Előkészítünk egy tálat, amelybe a desszertünk kerül. A mascarponéhoz keverjük a cukrot. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot vagy eszenciát és nagyjából 2 ek kávét.
Ezután hozzákeverjük a bort, végezetül a felvert tejszínt is óvatosan beleforgatjuk.
A kávét egy tálba öntjük és gyorsan megforgatjuk benne egyenként a babapiskótákat, azért gyorsan, mert hamar megszívják magukat.
A piskótákat a tálba sorakoztatjuk, lehet egy de akár két rétegben is.
Amikor mind megvan, ráterítjük a mascarponés-tejszínes keveréket, majd a tetejére szitáljuk a kakaóport és ráreszelünk egy kevés csokit.
Tálalás előtt hűtőbe tesszük, legalább 30 percre.