Hozzávalók:
Császárhús:
Sült burgonya:
Elkészítése:
A hús szeleteket (8-10 db) megmosom. A fűszereket összekeverem, minden egyes szeletet megszórom mindkét oldalán. Sütőzacskóba teszem, szépen egymás mellé fektetve. Előmelegített sütőbe teszem, 220 fokon 1,5 óra elteltével, a sütőzacskót leveszem a húsokról, felső grill programon (3-as fokozat) pirosra sütöm, a bőre finom ropogós lesz.
Sült burgonya: az alaposan megmosott burgonyákat külön-külön alufóliába csomagolom. A tepsiben a hús köré helyezem el. A húsra nem teszem!! Kb 1 óra kell a krumplinak.
Amikor kész, kicsomagolom és keresztbe bevágom. Késhegynyi vajat teszek a forró krumplira.
Az ételhez savanyúságot ajánlok. A friss, vegyes zöldségek is finomak! Ezek mellett még egészségesek is.