Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukor kétharmad részével fehéredésig kikeverjük. A narancs reszelt héját, a kicsavart levét és a forró vizet hozzáadjuk.
A liszthez keverjük a sütőport, majd belekeverjük a tojásos cukorhoz. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a maradék cukrot. Óvatosan beleforgatjuk a masszába.
Margarinnal kikent, liszttel megszórt tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük.
A krémhez a narancsok reszelt héját és a levét lábosba öntjük. A pudingporral, cukorral, tojásokkal és a tejjel kevergetve sűrűre főzzük, majd kihűtjük, és a margarint belekeverjük. A kihűlt tésztát kettévágjuk, megkenjük a krémmel. A maradék krémmel bevonjuk a torta tetejét és az oldalát.
A kivit megpucoljuk, egy kis darabot vágunk le belőle, és a torta közepére tesszük. A narancsokat cikkekre szeljük, kettévágjuk, és kidíszítjük vele a torta tetejét.