Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat elkeverjük a liszttel, sütőporral, és a margarinnal, és annyi tejfölt adunk hozzá, hogy a tészta összeálljon és nyújtható legyen. Három részre osztjuk. A tésztát 3-4 mm vékonyra nyújtjuk, majd egy közepes tepsi hátára fektetjük. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A hab 1/3-ad részét rásimítjuk a lapra, majd megszórhatjuk dióval, mogyoróval, mandulával vagy kókuszreszelékkel. Előmelegített 180 fokos sütőben addig sütjük amíg a hab szép aranybarna nem lesz. A másik két lappal is így járunk el, majd a lapokat teljesen kihűtjük.
A krémhez a pudingporokat felfőzzük a tejben, majd langyosra hűtjük. A margarint alaposan kikeverjük a cukorral, majd a pudingos krémhez dolgozzuk.
A lapokat a krémmel megtöltjük, egymásra tesszük.