Hozzávalók:
Elkészítése:
Első réteg:
3 tojásfehérjét habbá verjük, 3 tojássárgáját kikeverünk 5 evőkanál porcukorral és egy csomag vaniliás cukorral. 1 csomag zselatint 1,5 dl vízzel felfőzzük, és melegen hozzákeverjük a tojásmasszához, majd belekeverjük a habot is. Tepsibe öntjük és hűtőbe tesszük.
Második réteg:
Ugyan az mint az előző, csak a tojássárgájához keverünk 3 evőkanál kakaót. Ha az elsőréteg megdermedt, akkor ráöntjük ezt a réteget és vissza a hűtőbe.
Harmadik réteg:
4 dl tejfölt elkeverünk 7 evőkanál porcukorral és egy csomag vaniliás cukorral. A zselatint 1,5 dl vízzel felfőzzük és hozzákeverjük a tejfölhöz. Ezt is ráöntöd a megdermedt előző rétegekre, de ezt tovább hagyd a hűtőbe mert több idő míg megdermed.
Negyedik réteg:
3 dl szörpből és 1 csomag zselatinból kocsonyát főzünk, és ezt öntsük a megdermedt többi rétegre.
És ezután ezt is betesszük a hűtőbe. Ha teljesen megdermedt lehet fogyasztani.
A negyedik rétegnél a szörpöt ne higítsuk csak töményen keverjük a zselatinnal, mert nem lesz szép élénk színe, ami a fotón látszik is.