Hozzávalók:
A tésztához:
A nutellás krémhez:
Elkészítése:
A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, hozzáadjuk lisztet az átszitált sütőport, A fehérjéből kemény habot verünk, majd ezt is lassan forgassuk hozzá, úgy hogy nehogy összetörjük a habot. Ezt a masszát kétfelé osztjuk és az egyik felébe tesszük a kakaót.
Két habzsákba (zacskóba) tesszük a masszákat. Egyszer egyik csíkot nyomunk, aztán másikat, addig amíg véget nem ér a tepsi. Nem baj ha kicsit összefolynak a végén úgyis normálisan sülnek meg :) Lefotóztam minden részét a készítésnek hogy minél egyszerűbb legyen :)
180 fokon sütjük kb 10 percig sütjük. Még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük tekercsbe.
A krém elkészítése is nagyon egyszerű, megfőzzük a vanília pudingot normál módon, majd ehhez hozzáadjuk a nutellát és a vajat.