Hozzávalók:
A piskótához:
A töltelékhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A cukrot a tojás sárgájával kikeverjük, a fehérjét egy pici sóval felverjük. A cukrot tojás sárgájához apránként hozzákeverjük a lisztet, majd beleforgatjuk a tojásfehérje habját is. Előmelegített sütőben, 26 cm-es tortaformában megsütjük. Amíg sül, elkészítjük a tölteléket.
A tejszínt felverjük a porcukorral és a narancsok levével, hozzákeverjük a narancsdarabokat és a darabolt barackbefőttet.
A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel úgy, hogy maradjon krém a tetejére is. A tetejét narancsszeletekkel, töltelékkel, csokireszelékkel és a narancs reszelt héjával díszítjük, majd dermedni hagyjuk.
Piskóta lap lehet fehér vagy barna-egyéni igény szerint,én kakaósat csináltam. Ez is teljesen saját kitalált receptem!