Hozzávalók kb 40 db-hoz:
Bevonáshoz:
Tetejére:
Elkészítése:
A puha margarint a cukorral kihabosítjuk, majd az átszitált lisztet, darált diót, habtejszínt és rumaromát is hozzá keverjük.
Amikor egynemű a masszánk, jöhetnek a lemezes csoki darabkák, amit szintén egyenletesen próbálunk elkeverni. Hűtőbe tesszük 1 órát , így könnyebb lesz vizes kézzel 2-3 cm átmérőjű kis gombócokat formálnunk (Nálam a karalábé vájó volt a méret :)
Ismét hűtőbe tesszük a golyókat, majd vízgőzön olvasztott csokoládé-olaj keverékébe mártjuk. Sütőpapírral fedett tálcára sorakoztatjuk és ízlésünk szerint dekoráljuk a tetejüket. Újabb hűtés következik, immáron az utolsó fázishoz érve.