Hozzávalók:
Töltelék:
A tetejére:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját 1 evőkanál cukorral és a vízzel kikeverem. A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verem, majd óvatosan a sárga masszába forgatom, vigyázva, hogy ne törjön össze. Hozzákeverem a sütőporral és kakaóval összekevert lisztet, majd sütőpapírral bélelt tepsiben vékony piskótát sütök, 170-180 fokon. Még melegen feltekerem és hagyom kihűlni.
A túrót, a cukorral, a tejföllel és a citrom levével kiverem. A pudingport a tejben 1 kanál cukorral megfőzöm, majd amikor kihűlt összekeverem a túrókrémmel.
A megtöltött tésztát feltekerem, majd a tetejére csokimázat teszek. A mázhoz az étcsokoládét gőz fölött felolvasztom az olajjal és margarinnal. Kókusszal és marcipánnal díszítem.