Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát kétfelé osztjuk (6-6 lapra). Egy lapot leteszünk, megkenjük ketchuppal, réteszünk egy másik lapot, majd azt is megkenjük. Addig folytatjuk amíg a 6. lap is rákerül. Az utolsó lapot jól megkenjük ketchuppal, majd megszórjuk oregánóval.
A sajt 3/4-ed részét lereszeljük. 3 tojást felverünk és beleforgatjuk a reszelt sajtot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A massza felét eligazítjuk a tésztán, majd kitesszük vékonyra szelt párizsival. A megmaradt sajtot vékonyra szeljük és a tészta szélére sorakoztatjuk. A szélét behajtjuk és feltekerjük, mint a bejglit.
A maradék lapokkal és alapanyagokkal is ugyanígy járunk el.
A kész tekercseket egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük felvert tojással. 200 fokon kb 15 perc alatt szép pirosra sütjük.