Hozzávalók:
Lapokhoz:
Krémhez:
Elkészítése:
A lap hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. Egy 26 cm-es tortaformát vajjal kikenünk és liszttel megszórjuk, majd a masszát belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróbát végezzünk!). Ha kihűlt akkor két lapba vágjuk.
A krémhez a tejből, a lisztből, a cukorból és a vaníliás cukorból krémet főzünk. A margarint a kakaóval puhára keverjük, majd a kihűlt krémhez keverjük. Félreteszünk a krémből annyit, amennyi a torta bevonásához elég, a meggyből pedig a díszítéshez. A maradék krémbe belekeverjük a meggyet.
A meggyes krémet a két lap közé kenjük, majd a krémmel bevonjuk a tortát kívülről, végül díszítjük.
A torta díszítése egyéni lehet, kinek ami tetszik, akár tejszínhabbal is lehet díszíteni, vagy csokimázzal bevonni.