Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombot enyhén megsózzuk, tetszés szerint fűszerezzük (vegeta, majoránna, bors, sült csirke fűszersó, pác) ,majd ráreszeljük a fokhagymát.
Foguk egy sütőzacskót, teszünk bele egy-két ek étolajat és a fűszerezett húst, majd bekötjük a végét mielőtt a sütőbe tesszük. Bökdössük meg egy pár helyen tűvel a zacskót és 200-220 fokon kb 30 percig süssük /Én a vége felé szétvágtam a zacskót, hogy szép pirosra süljön a hús/.
A rizst az utasítás szerint megfőzzük, lecsöpögtetjük, kevés olajon a kukoricával együtt átkeverjük.
A megtisztított gombát felszeleteljük, megszórjuk vegetával, borssal és kevés olajon zsírjára sütjük. Készítünk két ek lisztből habarást, amit a főzőtejszínnel hígítunk és besűrítjük vele a gombát.
A burgonyát hasábra vágjuk, ezután sós vízben félig puhára főzzük, leszűrjük, tepsibe rakjuk, vegetával megszórjuk és a vajat több helyen elosszuk rajta. Sütőbe tesszük és szép pirosra sütjük.
Tálaláskor a kész ételt zöldségekkel díszíthetjük.
Lehet ízlés szerint más fűszereket használni.