Hozzávalók egy 26*32 cm-es tepsihez:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a sóval felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. A tojás sárgáját elkeverjük az olajjal, aztán hozzáadjuk a habhoz és addig keverjük, amíg a habbal elkeveredik és ehhez kanalanként óvatosan beleadagoljuk a szódabikarbónás lisztet. A masszát a kivajazott és lisztezett tepsibe simítjuk, majd 180 fokos, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük /kb 20 perc/.
A vaníliás és a csokis pudingot is elkészítjük 6-6 dl tejjel. A margarint vagy vajat kikeverjük a kétféle cukorral jó habosra, majd felét hozzádolgozzuk a kihűlt vaníliás, a másik felét a kihűlt csokis pudinghoz.
Ha a piskóta kihűlt, késel kettévágjuk és az alsó lapot megkenjük a csokis pudinggal, majd rátesszük a másik lapot és ezt pedig a vaníliás pudinggal kenjük meg.
A tejszínt keményre felverjük és a süti tetejére simítjuk, majd csokidarával díszítjük.