Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldborsót,rózsáira szedett brokkolit,karfiolt külön-külön sós vízben nem túl puhára megfőzzük, majd leszűrjük, lecsurgatjuk és kihűtjük. A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk. A paprikát megmossuk és csíkokra vágjuk.
A vizet a borral együtt felforraljuk. A zselatint kevés hideg vízben elkeverjük, majd a felforralt boros vízhez öntjük, felforraljuk és langyosra hűtjük.
A formát, amelybe a zöldségeket tesszük lehűtjük, majd kb 2 mm vastagon bevonjuk zselatinnal, majd ismét hűtjük. Amikor az zselé megszilárdul, kirakjuk tojásgerezdekkel, paprikacsíkokkal és leöntjük kevés egy kevés zselatinnal, majd ismét hűtjük.
Ezután kevés borsót teszünk rá, karfiol, ismét zselatin, majd megszilárdulás után ismét karfiol, zöldborsó, brokkoli és a maradék zselatinnal felöntve készre hűtjük. kb: 2-3 óra
Tálalás előtt a formát pár pillanatra forró vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk és tortaszerűen szeleteljük.