Hozzávalók:
Sárga piskóta:
Kakaós piskóta:
A párizsi krém:
A kókuszkrém:
A tetejére:
Elkészítése:
A párizsi krémhez a cukrot a habtejszínnel felforraljuk, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a kakaóport, majd visszatesszük, és állandó kevergetés mellett hozzáadunk 5 dkg margarint, újra felforraljuk. Ha kihűlt, pár órára a hűtőbe tesszük, majd kikeverjük, és hozzáadjuk a többi kihabosított margarint.
A kókuszos krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint és a kókuszreszeléket.
A piskótalapokhoz a tojásfehérjét 12 dkg cukorral habbá verjük. A tojássárgát a többi cukorral, a tejjel, az olajjal kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, végül a fehérjehabot. Két lapot sütünk belőle. A kakaós lapot is hasonlóképpen készítjük el, és abból egy lapot sütünk.
Megtöltjük a lapokat úgy, hogy az egyik piskótalapot megkenjük a párizsi krémmel, erre jön a kakaós lap, ezt megkenjük a kókuszkrémmel, és legfelülre megint egy piskótalapot teszünk.
4-5 órára betesszük a hűtőbe, majd bevonjuk az olajjal felmelegített csokival, és megszórjuk kókuszreszelékkel. Felszeleteljük.