Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és megsózzuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd kevés olajon átpirítjuk. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a petrezselyemzöldhöz adjuk. Beletesszük a tojásokat és a zúzott fokhagymát, majd sóval, őrölt borssal és delikáttal fűszerezzük. Jól összekavarjuk a tölteléket, majd tűz felett átforgatjuk.
Egy tepsit meghintünk pici delikáttal és őrölt borssal, majd a csirkemell szeleteket szorosan egymás mellé helyezzük. Ezt követően kanál segítségével a petrezselymes masszát a csirkemell szeletekre helyezzük. Kevés olajjal meglocsoljuk, alufóliával lefedjük a tepsit, majd forró sütőbe helyezzük.
Miután a hús megpuhult, a fóliát levesszük a tepsiről és készre sütjük. Tálalhatjuk párolt rizzsel, burgonyapürével de puha kenyérrel is nagyon finom.