Hozzávalók:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, mindegyikből ízlés szerint teszünk egy tálba. Aki nem szereti a csípős ízeket, az használhat csemege ketchupot, a curry miatt még így is kicsit pikáns lesz az összhatás, de nem fog csípni. Aki viszont csípős rajongó, az nyugodtan tehet még külön is bele chilit.
A keverékbe beleforgatjuk a csirkedarabokat és egy tepsibe pakoljuk. Kicsit hagyjuk állni, hogy az ízek átjárják a húst is. Ezt elősegíthetjük azzal, ha a csontok mellett egy éles-hegyes késsel bevagdaljuk a húst. Mielőtt sütőbe tennénk, mellészórjuk a felezett gombákat, aláöntünk egy bő fél dl vizet, lefóliázzuk és forró sütőbe toljuk.
Bő 40-50 perc kell azért neki, hogy a hús jól megpuhuljon. Ezután levesszük a fóliát és még pár percre visszatesszük a sütőbe takarás nélkül, majd tálra szedjük a húsokat és a gombát.
Ha krumplival tálaljuk, akkor érdemes a tepsiben lévő szaftot beletörni a krumpliba.