Hozzávalók(35×27 cm-es tepsihez):
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásból, a cukorból, a lisztből és a kakaóporból piskótát készítünk (magas peremű tepsibe sütjük). Ha kihűlt a tepsin belül alufóliából körben magas peremet formázunk, mert magasabb lesz a süti, mint a tepsi.
A krémhez a joghurtot elkeverjük a cukorral és a mascarponéval. A habtejszínt keményre verjük, majd a zselatinfixszel együtt a joghurtos keverékhez adjuk.
A piskótára kenjük a krém harmadát, erre babapiskótát fektetünk, újra krém következik, majd keksz és a maradék krém.
A tetejére sűrűn rárakjuk a kimagozott, megmosott cseresznyét. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, majd a cseresznyére kanalazzuk.