Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Máz:
Elkészítése:
Elkészítjük először a tésztát. 6 tojásfehérjét felverjük keményre a cukorral és vízzel, majd hozzáadjuk a sárgáját, amelyben elkevertük a kakaót, és végül hozzáadjuk a lisztet és sütőport, majd sütőpapírral bélelt, kisebb tepsiben kisütjük.
A kihűlt piskótát ketté vágjuk és megkenjük a krémmel.
Krém készítése: a tejszínt felverjük jó keményre, majd hozzáadjuk a porcukros kakaót és a végén a zselatin fixet.
Az alsó lapra kenjük a krémet, majd rátesszük a másik lapot. A mázhoz a csokit vízgőz felett felolvasztjuk, majd alaposan elkeverjük a margarinnal/vajjal és egyenletesen a süteményre simítjuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük.