Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
Az enyhén megpuhított margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját. A tojásfehérjét felverjük a kristálycukorral. Ezeket összekeverjük, majd beleforgatjuk a lisztet és az ebben elkevert sütőport. Kivajazott, lisztezett gyümölcstorta formában sütjük 200 fokon. Ha langyosra hűlt, kivehetjük a formából és megfordítjuk.
A tojás sárgáját és a pudingport elkeverjük kevés tejjel. A megmaradt tejet a cukor felével felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingporos elegyet és felfőzzük a krémet. Közben a fehérjét a megmaradt cukorral kemény habbá verjük, majd a forró krémbe belekeverjük. (Én úgy szoktam készíteni, hogy a hab 1/3 részét habverővel gyorsan elkavarom a pudingba, a megmaradt habot pedig óvatosan forgatom bele.) Így, forrón rákenjük a tortára és kihűtjük. Gyümölccsel díszítjük.
1 cs zseléport elkészítünk a csomagoláson leírtak alapján és zselézzük a tortát. Dermedés után tálaljuk.