Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat egy keverőtálba ütjük és a cukorral, tejjel kikeverjük. Beledolgozzuk adagokban a mogyorót, aztán a sütőporos lisztet, majd a masszát egy szilikonos tortaformába öntve előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük. Mindenképpen érdemes tűpróbát csinálni, mert nem sütnek egyformán a sütőink. Ha készen van, akkor egy rácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni, majd két lapba vágjuk.
Elkészítjük a krémet. A tejet egy lábosba öntjük, beletesszük a cukrot és a pudingport. Kevergetve sűrűre főzzük, majd félretesszük hűlni. Ha már hideg, akkor beledolgozzuk a rumaromát és a mogyorót, végül a közben keményre vert cukrászhabot.
Ezzel a krémmel töltjük és vonjuk be a tortát. A díszítéshez szánt tejszínt felverjük és nyomózsákba téve tetszés szerint díszítjük a tortát, majd eperrel tovább dekoráljuk.
Szezonon kívül persze nem kell ragaszkodni az eperhez, bármivel díszíthető a torta.