Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát és a krumplit megtisztítjuk és mindkettőt nagyon vékonyra karikázzuk. A paradicsomot és a paprikát szintén karikákra vágjuk.
A sütőtál alját kibéleljük hagymával, majd erre egy sor paradicsomot és paprikát teszünk. Jöhet rá az összes krumpli, amit előzőleg ételízesítővel jól átforgattunk. Rászórjuk a maradék paprikát és paradicsomot, valamint a fokhagyma gerezdeket, amit meg sem kell pucolni.
A húsokat jól bedörzsöljük a fűszersóval és a krumpliágyra fektetjük. Néhány korty vizet öntünk alá, majd lefedjük a tálat fóliával és így sütjük közepesnél kicsit alacsonyabb lángnál, jó egy órát a sütőben. Utána levesszük a fóliát és hagyjuk, hogy az egytálételünk egy kis színt kapjon.
Sütés közben a fokhagymagerezdek jól átpuhulnak és a tányéron egy mozdulattal ki lehet nyomni a krémet a krumpli tetejére.