Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukor felével felverjük. A tojásfehérjét a megmaradt cukorral habbá verjük, majd beleforgatjuk a sárgájába. Közben a lisztet hozzáadjuk a sütőporral. Sütőpapírral fedett tepsibe (közepes méretű) töltjük, sütjük 190 fokon. Ezt megismételjük a második lapnál.
A töltelékhez a túrót áttörjük, a tejszínt felverjük a habfixálóval és hozzáadjuk a túróhoz. Ha valakinek nem elég édes, még cukrot adhat hozzá. Ezt a krémet betöltjük a két kap közé, majd a felső lapot kevés tejszínhabbal vékonyan megkenjük. Hűtőben dermesztjük, tetejét gyümölccsel kirakjuk. A zselét elkészítjük ahogy a csomagoláson írva van, picit visszahűtjük, majd zselézzük a süteményt.
Bármilyen gyümölcs felhasználható, de legalább 3 féle legyen. Én vegyes gyümölcs konzervet használtam, mert sajnos otthon már nem volt gyümölcs amikor elkészítettem.