Hozzávalók
Lapokhoz:
Középső laphoz:
Krémhez:
Mázhoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd két lapot sütünk 25×39 cm-es tepsi hátoldalán, 180 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
A középső réteghez a tojásokat a cukorral habosra verjük elektromos habverővel 8 perc alatt és a többi hozzávalót fakanállal beleforgatjuk lazán. Kivajazott, kilisztezett 25*39 cm-es tepsiben, 180 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a pudingporokat a tejjel, cukorral csomómentesre keverjük, majd felfőzzük és kihűtjük. A kihabosított vajjal jól kikeverjük.
Az alsó lapra kenjük a fele krémet, rá a középső tésztalap, rá a krém ,majd befedjük a második lappal.
Csokimázzal bevonjuk, amit mikróban felolvasztunk. Alul az étcsokoládéval vonjuk be, majd a fehér csokoládét hosszában, csíkokban rácsurgatunk. Egy vékony, hegyes kés segítségével mintákat rajzolunk bele.
Hagyjuk megdermedni, majd másnap szeletelve tálaljuk.