Hozzávalók:
Laponként(2 lap)
Vaníliakrém kívülre:
Krém belülre:
A tetejére:
Elkészítése:
A tortalapokhoz a hozzávalókat összekeverjük és torta formában kisütjük, tűpróbáig. Kétféle méretet használtam, alsó 26-os, felső 24-es.
A krémekhez a pudingot kevés tejjel és a cukorral kikeverjük és csomómentesre főzzük. Kihűtjük kevés margarinnal összekeverve, hogy ne bőrösödjön. Kihűlve a maradék margarinnal összedolgozzuk.
Az alsó tortalapot aljával felfelé tálcára vagy díszítő kartonra helyezzük. Megkenjük a tetejét a belülre készített krémmel, amit két lapra kell beosztanunk.
A második (24-es) lapot ketté vágjuk, megkenjük az egyiket az előző krém másik felével. Rákerül a 24-es lap teteje is. Ezt már a vaníliás krémmel fedjük.
Rátesszük a megtisztított szőlőszemeket és a csomagon leírtak szerint elkészítjük a zselét. Ráöntjük a szőlőszemekre, óvatosan ne folyjon le az oldalán.
(ha még is megtörténik, szilárdulás után könnyel eltávolítható)
Amikor a zselé megkötött, a maradék vaníliás krémmel ízlés szerint díszítjük a torta oldalát és a zselé szélének, krémből keretet készítünk.