Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk kanalanként a vizet, diót, lisztet, sütőport, vaníliás cukrot, citrom reszelt héját és a tojások felvert kemény habját. Gyengén összekeverjük és margarinnal kikent, 26 cm-es tortaformába öntjük és lassú tűzön tűpróbáig sütjük.
A krémhez a vaníliás pudingporhoz keverjük a cukrot, lisztet és a tejet. Csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük.
Még melegen belereszelünk a 2 db citrom héját. Amikor kihűlt belekeverjük a túrót, a margarint és a citromok levét.
A kihűlt tortalapot ketté vágjuk, megkenjük a krém felével.
A krém másik felét ketté vesszük. Az egyik felébe zöld másik felébe piros ételszínezőt teszünk.
A zöld krémmel bevonjuk körben a tortát, a piros krémmel a tetejét.
Tortadarával megszórjuk a tetejét.