Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
Egy tepsit /az enyém 24×30-cm/kibélelünk sütőpapírral.
A lisztből, tojásból,a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskótatésztát keverünk. A fele tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk. A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt és hagyjuk hűlni. Közben megfőzzük a vaníliás pudingot a kávéval elkevert tejjel. A margarint felolvasztjuk és kanalanként hozzákeverjük a pudinghoz.
A tésztát lapjával három részre vágjuk. A tésztából két lapot megkenünk a krémmel. Rátesszük a harmadik lapot. Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk és hozzákeverjük a tejet és az olajat. A sütink tetejét megkenjük az olvasztott csokoládéval és megszórjuk a kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy-két órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!