Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez:
Elkészítése:
Az alaphoz a darált kekszet elmorzsoljuk, összegyúrjuk a margarinnal és a vanília aromával. Belenyomkodjuk egy 22 cm átmérőjű kerek torta formába és hűtőbe tesszük.
A krémhez lábasban felolvasztjuk a margarint, megfuttatjuk rajta a rizst .Hozzáöntjük a vizet, 5 dl tejet, csipet sót szórunk bele és puhára főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a a cukrot, kókuszreszeléket, hagyjuk kihűlni.
Közben kemény habbá verjük a tejszínt. A zselatint simára keverjük a maradék tejjel és a tűzre téve oldódásig főzzük, de ne forraljuk. A kihűlt rizshez keverjük a langyos, de még folyékony zselatint, majd beleforgatjuk a tejszínhabot és a megszilárdult torta alapra halmozzuk a krémet. A tetejét elsimítjuk és hűtőbe tesszük minimum 4 órára.
A tejszínt keményre felverjük. Tálalás előtt habrózsákat nyomunk a torta tetejére és oldalára. Tetejét csokireszelékkel vagy kakaóporral is megszórhatjuk.