Krémsajtos göngyölt karajszeletek

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül

A töltelékhez:

  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
  • 1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
  • 1 db sárga színű paprika
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 csomag szeletelt bacon

Előkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.

A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

Köretnek friss salátát készítettem mellé!

Jó étvágyat kívánok hozzá!