Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
Tészta:
Összekeverjük a hozzávalókat, majd elfelezzük. Egyikbe mehet egy kis tejszínes mogyoró aroma, másikba kakaópor.
Mérőpoharak segítségével, felváltva, srégen, csíkokba öntjük egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Tűpróbáig sütjük.
Krém:
Lassú tűzön csomómentesre főzzük, hűlés után hozzáadjuk a 4 dkg margarint és kikeverjük gép segítségével selymes állagúra.
Félbevágjuk a kihűlt lapot és egyenletesen megkenjük a krémmel.
Lehet kockára vagy csíkokra szeletelni.
Nagyobb tepsibe sütve, tekercselni is lehet, kisebbe viszont vastagabb lesz a tészta, így azt felezzük és úgy kenjük, mint ahogy jelen esetben is készült.