Hozzávalók:
Krém hozzávalói:
Tetejére
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral, a citrom levével és héjával és a puha margarinnal habosra keverjük, majd a fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a keményítővel, majd a sárga masszához adjuk. Végül, hozzáadjuk a tojások felvert habját is. 24x22cm-es sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 170 fokon 35-40 percig sütjük. Amikor a tészta kihűlt kettévágjuk.
A krémhez 2 dl tejet a cukorral felforralunk, majd hozzáadjuk a maradék tejjel simára kevert lisztet. Besűrítjük, majd hagyjuk hűlni.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk, majd kb 5 perc elteltével a tejes krémhez keverjük. Megvárjuk amíg teljesen kihűl, majd hozzáadjuk a citrom levét, végül a felvert habtejszínt és a mascarpone-t is.
A lapokat megöltjük a krémmel, a csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk, majd ezzel az olvasztott csokival bevonjuk a tetejét.