Hozzávalók:
A piskótához:
A tejszínes krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
10 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 26 cm-es csatos tortaformában megsütünk.
Amikor a piskóta kihűlt három egyenlő részre vágjuk.
A tejszín ízű pudingot a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük és hagyjuk kihűlni. A zselatint vízben feloldjuk és a langyos pudinghoz keverjük.
A margarint a porcukorral és a tojás sárgákkal habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal vegyítjük.
A krémsajtot és a habbá vert tejszínhabot óvatosan hozzákeverjük, majd az elkészült krémmel a torta lapjait megtöltjük, valamint a külső részét is befedjük vele.
A fehér csokoládét gőz fölött megolvasztjuk , majd a tortát bevonjuk vele. Hűtőbe tesszük, majd amikor a csokoládé megdermedt tetszőlegesen kakaóporral és csoki reszelékkel díszítjük.