Hozzávalók:
Elkészítése:
A spagettit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk lecsöpögni.
A sonkát felkockázzuk.
A sajtszószt a tejjel csomómentesre kavarjuk, majd sűrűre főzzük.
Ha elzártuk alatta a lángot, még melegen belenyomjuk a tömlős sajtot és alaposan elkeverjük benne.
Beleforgatjuk a spagettit, majd beleszórjuk a sonkát, összeforgatjuk.
Egy közepes jénai tálat vagy tepsit kikenünk margarinnal és megszórunk zsemlemorzsával.
Belesimítjuk a spagettit.
A tetejére reszeljük a sajtot.
Előmelegített sütőbe téve 200 fokon 15 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
A sütés alkalmával nem pirítottam nagyon meg, aki inkább úgy szereti, még sütheti tovább egy kicsit. Bármilyen maradék felvágott, szárazka sajtvég felhasználható az elkészítésekor.